Anna taikinan sulaa pakkauksen ohjeen mukaan.
Ruskista kohmeiset käristyslihat muutamassa erässä pienessä rasvamäärässä kuumalla pannulla niin, että lastut irtoavat toisistaan. Saksi tai leikkaa lastut pienemmiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi paprika ja sekoita lihan joukkoon.
Ota piirakkataikinasta ¼ kantta varten. Kauli pohjataikina ohueksi levyksi ja vuoraa sillä piirakkavuoka (halkaisija 24 cm). Kaada lihat pohjalle ja ripottele juustomurut päälle. Sekoita kerma ja munat ja kaada lihojen päälle.
Kauli kansitaikina piirakan kokoiseksi levyksi ja aseta piirakan päälle.
Kypsennä piirakkaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia tai kunnes kansi on sopivasti ruskistunut.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.