Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kasvikset, liemikuutiot, pyree ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia.
Purista siskonmakkaroista pyöryköitä pannulle. Paahda pannulla käännellen, kunnes ne saavat väriä.
Lisää makkarat keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja viimeistele keitto halutessasi persiljalla.
Vinkki: Lusikoi annosten pinnalle nokare turkkilaista jogurttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
355
1486
18,5 g
7,0 g
26,0 g
5,5 g
2,8 g
14,3 g
4,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(1 dl persiljaa hienonnettuna).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli