Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Blinit ja punajuuri-fetatäyte

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Blinipöytä syntyy nopeasti, kun hyödynnät valmiita blinejä. Valmista blinien kaveriksi herkullinen punajuuri-fetatäyte.

Ainekset

440 g
(2 pkt, à 220 g) blinejä (Herkku, pakaste)
voita paistamiseen

Punajuuri-fetatäyte

450 g
(1 pkt) esikeitettyjä punajuuria
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
120 g
(1 prk) smetanaa
2 rkl
timjamia hienonnettuna
1/2 rkl
hunajaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
suolaa

Viimeistelyyn

pinjansiemeniä
timjamia hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata blinit pakkauksen ohjeen mukaan.

440 g
(2 pkt, à 220 g) blinejä (Herkku, pakaste)
2

Valmista täyte. Kuutioi punajuuret. Murenna feta ja säästä noin ¼ viimeistelyyn. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan.

450 g
(1 pkt) esikeitettyjä punajuuria
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
120 g
(1 prk) smetanaa
2 rkl
timjamia hienonnettuna
1/2 rkl
hunajaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
suolaa
3

Paista blinit voissa pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

voita paistamiseen
4

Tarjoa blinit täytteen kanssa. Viimeistele fetalla, pinjansiemenillä ja timjamilla.

pinjansiemeniä
timjamia hienonnettuna

Katso myös ohjeet skagenröra- ja savuporotäytteisiin.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 25.10.2024
|
Muokattu: 25.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

265

1111

17,6 g

9,5 g

16,5 g

7,6 g

1,9 g

9,4 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

voita paistamiseen,

pinjansiemeniä,

timjamia hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli