Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joulukaakao

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Piparkakkukaakao tehdään kauramaitoon ja maustetaan suklaalla, piparkakkumausteella ja kaakaolla. Täyteläinen joulukaakao lämmittää koleana päivänä.

Ainekset

4 dl
kaurajuomaa (gluteeniton)
2
palaa tummaa suklaata (vegaaninen)
3 rkl
sokeria
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta
1 tl
piparkakkumaustetta
ripaus suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä kaurajuoma kattilassa. Sekoita joukkoon loput ainekset. Kuumenna ja kaada laseihin.

4 dl
kaurajuomaa (gluteeniton)
2
palaa tummaa suklaata (vegaaninen)
3 rkl
sokeria
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta
1 tl
piparkakkumaustetta
ripaus suolaa

Vinkki: Herkkusuu lisää kaakaon päälle vatkattua kasvivispiä.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 22.10.2024
|
Muokattu: 25.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

187

780

3,5 g

1,0 g

33,0 g

22,5 g

4,0 g

3,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

palaa tummaa suklaata (vegaaninen),

ripaus suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli