Kiehauta mehu, sokeri, inkivääri, kanelitangot ja tähtianikset. Peitä kannella ja anna jäähtyä tunnin ajan. Jäähdytä juoma jääkaapissa kylmäksi. Poista mausteet.
Pese hedelmät hyvin. Lohko omena ja viipaloi appelsiini. Laita hedelmäpaloja ja jäisiä karpaloita kerroksittain kannuun. Kaada päälle maustettu omenamehu ja kivennäisvesi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
93
390
0,3 g
—
20,9 g
20,9 g
1,1 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala inkivääriä,
Kanelitankoa,
Tähtianista.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli