Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kengät kannattaa suojata jo ennen kuin ottaa niillä askeltakaan.

Ideoita pukeutumiseen, ohjeita kampauksiin ja meikkiin – poimi sopivimmat vinkit ja oivalla oma tyylisi!

Koostaja:
Yhteishyvän toimitus
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 3.10.2022
|
Muokattu: 23.5.2023
Itselle sopiva tyyli on sellainen, jossa on hyvä ja varma olla niin arjessa kuin juhlassa. Tyyliä voi päivittää ihan pienilläkin muutoksilla kiinnittämällä hiukset hieman toisin, lisäämällä silmämeikkiin rajaukset tai pukemalla kauluspaidan eri tavoin kuin yleensä. Laadukkaat hyvästä materiaalista valmistetut vaatteet ovat miellyttävät yllä ja ilahduttavat pitkään, kun niistä pitää hyvää huolta.

Hoida ja huolla – nauti hyväkuntoisista vaatteista pitkään

Luonnonmateriaalista valmistetut ja tekniset vaatteet ja asusteet kaipaavat hyvää huoltoa ja hoitoa. Laadukkaisiin vaatteisiin panostaminen ja niiden pitkäaikainen käyttö on vastuullista, mutta myös taloudellisesti järkevää. Kun vaatetta puhdistaa ja hoitaa materiaalin mukaan, säilyy se ehkänä pitkään.

Tyylipäivän täydeltä vinkkejä kampaukseen, meikkiin ja kauluspaidan pukemiseen

Yhteishyvän tyylipäivään osallistunut Riikka sai kauneuden ammattilaisten vinkit helppoihin kampauksiin, rohkaisua silmämeikin tekoon ja ideoita toimistotyylin päivittämiseen. Päivän aikana Riikka oivalsi, että juhliin valmistautumiseen ei tarvitse varata tunteja, vaan pienillä muutoksilla meikistä ja kampauksesta saa juhlavan.

Vinkkejä kauniisiin juhlakampauksiin

Glitterin kimallusta juhlameikkiin

Kampaukset eri vuosikymmenten tyyliin

Uusia tyylejä ja oikeita tarinoita – hyppää mukaan muuttumisleikkeihin