Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jutta, 58 muuttumisleikissä: "Enemmän toivon sisäistä muutosta"

Teksti:
Leena Lukkari
Kuvausjärjestelyt:
tintti leppänen/ Laura Hanski / Salon Klipsi Sokos Helsinki
Kuvat:
Minna Kurjenluoma
Julkaistu: 26.7.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Jutta Pirhosen, 58, hiusten väri kirkastui ja iho herätettiin hehkumaan. Luonnollinen look sopii luontoihmisen tyyliin.

Kotitalousopettajana työskentelevä Jutta on ikiliikkuja. Sporttiselle Jutalle pyörä on tärkein kulkuväline kaikkina vuodenaikoina ja joka säässä. Muuttumisleikkiin hän lähtee miehensä kannustuksesta.

"Ulkonäkömuutoksen lisäksi toivon oikeastaan enemmän sisäistä muutosta. Voimaannuttavaa kokemusta, joka tuo uutta puhtia päivään", Jutta sanoo.

Jutta toivoo luonnollisen näköistä muutosta. Arkisin hän ei käytä muuta meikkiä kuin ripsiväriä ja aamulla vähän huulipunaa. Hän odottaa helppoja arkimeikkivinkkejä, joita on kätevä ottaa käyttöön.

Mökkikiharat iltatuulessa

Meikin Jutta toivoo sopivan luontoharrastuksiin. Jutta marjastaa, sienestää ja kalastaa.

"Olen marjamaratoonari. En lähde metsästä pois ennen kuin sanko on täysi."

Mökillä, kun marjat on perattu, Jutta saunoo äitinsä kanssa. Naisille on muodostunut tavaksi kieputtaa toisilleen papiljotit saunomisen lomassa. Saunan päälle Jutta lähtee vielä miehensä kanssa laskemaan muikkuverkot, edelleen papiljotit päässä.

"Iltatuuli kuivattaa kiharat, se on kuin luonnon oma fööni", Jutta kehuu.

Saunan päälle Jutta lähtee vielä miehensä kanssa laskemaan muikkuverkot, edelleen papiljotit päässä.

Kun papiljotit avataan, hiukset ovat pehmeät ja kuohkeat.

Kirkkautta ihoon ja hiuksiin

Meikkaaja-kampaaja Tintti Leppänen tekee Jutalle käytännöllisen muodonmuutoksen, joka sopii Jutan elämäntyyliin. Jutan hiuksissa on hunajainen pohjaväri, jota syvennetään kuparisen hunajaiseksi. Pituudesta otetaan viisi senttiä, mikä nostaa latvat lähemmäs leukalinjaa kehystämään kauniisti kasvoja.

Ulkoilmaihmiselle valitaan ripsiin maskara, joka ei valu tai suttaa, vaikka pyöräillessä viima käy silmiin ja marjametsässä tulee hiki.

Ulkoilmaihmiselle valitaan ripsiin maskara, joka ei valu tai suttaa, vaikka pyöräillessä viima käy silmiin ja marjametsässä tulee hiki. Iho meikataan vain kevyesti meikkivoiteella, joka tasoittaa ihon sävyä, mutta jättää ilmeen luonnolliseksi.

"Yksinkertainen arkimeikki syntyy pelkällä BB-voiteella, voidemaisella poskipunalla, lempeän ruskealla kulmavärillä ja ripsivärillä, Tintti opastaa.

Lue lisää