Valmista pangrattato. Paista pankojauhot voissa pannulla kullanruskeiksi ja rapeiksi. Siirrä pangrattato lautaselle ja pyyhi pannu.
Huuhtele pavut ja poista kannat. Kiehauta paistinpannulla vesi ja lisää pavut. Kypsennä papuja kannen alla höyryssä noin 4 minuuttia. Poista kansi ja anna veden höyrystyä pois. Lisää pannulle misotahna, voi, sitruunanmehu ja siirappi. Kuumenna muutama minuutti samalla sekoittaen.
Levitä pavut tarjoilulautaselle ja viimeistele pangrattatolla.
Vinkki: Saat misopavuista vegaanisen, kun korvaat voin vegaanisella margariinilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
180
750
9,5 g
6,0 g
16,5 g
5,5 g
3,0 g
4,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli