Pane mantelit ja pähkinät erikseen likoamaan veteen. Liota noin 4 tuntia.
Tee pohja jauhamalla mantelit ja rusinat monitoimikoneessa. Peitä irtopohjakakkuvuoan (halk. 20 cm) pohja leivinpaperilla. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Pane vuoka pakastimeen.
Paloittele suklaa pieneen kattilaan ja sulata lieden miedoimmalla lämmöllä. Jauha pähkinät hyvin hienoksi. Lisää banaanit ja kookoskerma ja pyöräytä seos sileäksi. Sekoita täytteeseen sula suklaa.
Kaada täyte pohjan päälle ja pakasta kakku. Ota kakku huoneenlämpöön jonkin aikaa ennen tarjoamista. Koristele marjoilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
636
2663
42,3 g
10,7 g
45,0 g
42,3 g
12,8 g
12,7 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Puolukoita tai muita marjoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli