Sekoita maito, munat ja suola kulhossa vispilällä. Lisää vehnäjauhot ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota noin 30 minuuttia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle syvälle uunipellille.
Huuhdo ja puolita tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ripottele pannukakun pinnalle kinkkusuikaleet, tomaatit, sipulit ja juustoraaste. Mausta mustapippurilla.
Kypsennä pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes se on hyytynyt ja pinta kauniisti ruskistunut. Ripottele oregano ja basilikanlehdet valmiin pannukakun pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
383
1606
17,8 g
5,8 g
30,5 g
6,7 g
1,8 g
23,3 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli