Valmista marinadi. Sekoita jogurtti, sitruunanmehu ja mausteet kulhossa. Pyörittele koivet marinadissa ja anna maustua kastikkeen valmistamisen ajan.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta valkosipulit ja inkivääri. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipulit, inkivääri ja garam masala. Kuullota 3–4 minuuttia. Lisää tomaattipyree ja kookosmaito pannulle. Kuumenna ja mausta sokerilla ja suolalla.
Levitä koivet laakeaan voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 3 l). Kaada kastike päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 45–50 minuuttia.
Vinkki: Tarjoa basmatiriisin, kurkkuraidan ja pannuleipien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
456
1912
29,5 g
14,0 g
6,0 g
5,0 g
1,5 g
41,5 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 cm pala inkivääriä .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli