Ota juustot huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen tarjoamista. Halutessasi leikkaa kovemmat juustot eri muotoihin, esimerkiksi kuutioi gruyère ja viipaloi gouda.
Huuhtele hedelmät ja marjat. Viipaloi päärynä.
Laita hunaja pieneen lasiin tai kippoon.
Asettele juustot, hedelmät, marjat, hillot, hunaja ja keksit juustotarjottimelle. Hyödynnä halutessasi lautasia ja erikorkuisia laseja tai astioita asettelussa. Koristele halutessasi rosmariininoksilla.
Vinkki: Varaa alkupalaksi tai jälkiruoaksi 50–75 grammaa juustoa ja 5–7 keksiä per henkilö ja pääruoaksi 150–200 grammaa juustoa ja noin 15 keksiä per henkilö.
Vinkki: Muotoile halutessasi gruyère- tai goudajuustoista tähtiä tai sydämiä pienillä piparkakkumuoteilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
464
1942
28,1 g
17,7 g
30,1 g
20,3 g
1,8 g
20,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(rosmariininoksia) .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli