Hienonna sekahedelmät ja laita kulhoon. Lisää rommi, punssi tai omenamehu. Anna maustua vähintään 30 minuuttia.
Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri kulhossa keskenään. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
Sekoita jauhot, pähkinärouhe, leivinjauhe, kaneli ja neilikka toisessa kulhossa keskenään. Lisää jauhoseos ja hedelmäseos taikinaan.
Vuoraa leipävuoka (2 l) leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Painele taikinan pinnalle pekaanipähkinöitä.
Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 60 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä tikulla. Jos tikkuun ei tartu taikinaa, niin kakku on kypsä.
Anna kakun jäähtyä vuoassaan. Nosta kakku leivinpaperin avulla tarjoilulautaselle.
Vinkki! Paloittele loput kuivatut sekahedelmät aamupuuron- tai jogurtin joukkoon.)
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.