Kuori ja hienonna sipulit. Huuhtele ja halkaise chili. Poista siemenet ja hienonna chili. Kuullota kasviksia öljyssä pannulla muutama minuutti.
Soseuta kaikki tofukinkun ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella kulhossa.
Muotoile taikinasta käsin soikean muotoinen vegekinkku leivinpaperin päällä pellillä.
Paista 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota tofukinkku pois uunista. Levitä sinappi ja ripottele korppujauhot tofukinkun pinnalle. Ruskista vielä 250 asteessa 10 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin. Leikkaa viipaleiksi hieman jäähtyneenä tai täysin kylmänä.
Vinkki: Viillä tofukinkun pintaan ruudukko ja koristele se kokonaisilla mausteneilikoilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
280
1171
13,3 g
1,3 g
24,8 g
6,8 g
1,8 g
14,5 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli