Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keksilevite-kirsikkajäätelö

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
2 Litraa
Fork and knife
2 Litraa
Kondensoidusta kookosmaidosta ja kasvivispistä valmistettu vegaaninen jäätelö on koukuttavan hyvää! Mausta jäätelö kirsikkahillolla ja keksilevitesattumilla.

Ainekset

5 dl
(2 prk) kasvipohjaista vispiä
320 g
(1 prk) kondensoitua kookosmaitoa
2 dl
kirsikkahilloa
250 g
(2 dl) karamellisoitua keksilevitettä (Biscoff)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota vispi sähkövatkaimella. Lisää kondensoitu maito ja vatkaa tasaiseksi.

5 dl
(2 prk) kasvipohjaista vispiä
320 g
(1 prk) kondensoitua kookosmaitoa
2

Sekoita hillo jäätelöpohjaan. Pehmennä keksilevitettä mikrossa muutama sekunti. Kaada jäätelömassa pakastuksen kestävään astiaan kolmeen kerrokseen. Valuta väleihin ja pinnalle keksilevitettä. Vedä jäätelömassaan veitsellä pyörteitä.

2 dl
kirsikkahilloa
250 g
(2 dl) karamellisoitua keksilevitettä (Biscoff)
3

Kaada jäätelömassa pakastuksen kestävään astiaan (vetoisuus 2 litraa). Pakasta noin 8 tuntia tai yön yli. Nosta jäätelö huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 2.10.2023
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

1408

5894

91,5 g

55,5 g

136,0 g

94,5 g

4,5 g

9,5 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

320 g (1 prk) kondensoitua kookosmaitoa .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli