Ahvenanmaan pannari
60 min
6 Annosta
Ahvenanmaan pannukakku valmistetaan riisipuurosta. Se onkin oiva tapa käyttää ylijäänyt riisipuuro! Tarjoile pannari hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.
Ainekset
Valmistus
1
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon sokeri, maito, vehnäjauhot, mausteet ja riisipuuro.
3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
5 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Kardemummaa
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Riisipuuroa
2
Kaada taikina noin 25 x 35 cm:n kokoiselle pienelle, leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
245
1025
4,8 g
2,0 g
39,2 g
20,2 g
1,0 g
9,8 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli