Pese, kuori ja paloittele juurekset. Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Viipaloi halloumi.
Levitä juurekset ja halloumi leivinpaperille pellille. Sekoita öljy ja mausteet joukkoon. Paista 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia, kunnes juurekset ovat pehmeitä ja pintaan on tullut väriä. Kääntele kerran paistamisen aikana.
Ota pelti pois uunista. Sekoita pinaatti joukkoon. Tarjoa hummuksen kanssa.
Vinkki: Oikaise korvaamalla tuoreet juurekset valmiiksi pilkotuilla pakastejuureksilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
417
1744
19,8 g
6,8 g
38,0 g
8,8 g
8,3 g
17,5 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli