Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaalileivät

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Kaali sopii leivän päällekin! Herkullisissa kaalileivissä on muun muassa tuorejuustoa, pinjansiemeniä ja valkosipulia kaalin ohella.

Ainekset

1 kpl
Paistovalmis ciabatta-leipä
250 g
Kaalia, esim. varhais- ja lehtikaalia
1/2 dl
Pinjansiemeniä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan.

1 kpl
Paistovalmis ciabatta-leipä
2

Poista kaaleista kovat lehtiruodit ja suikaloi kaalit.

250 g
Kaalia, esim. varhais- ja lehtikaalia
3

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ruskeiksi ja nosta syrjään.

1/2 dl
Pinjansiemeniä
4

Kuumenna pannulla öljy ja paista kaalia muutama minuutti. Raasta loppuvaiheessa joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta seos ja sekoita lopuksi joukkoon pinjansiemenet.

250 g
Kaalia, esim. varhais- ja lehtikaalia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä
5

Viipaloi leipä ja sivele pinnoille tuorejuustoa. Nostele leipien päälle lämmintä kaaliseosta.

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

151

632

13,9 g

5,6 g

3,1 g

2,1 g

1,5 g

2,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli