Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut possupihvit ja persikkasalsa

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Grillatut fileepihvit ja hedelmäinen salsa on vartissa valmis ateria. Possun fileepihvien kanssa maistuu raikas Pico de gallo -salsa mehukkaista persikoista tehtynä.

Ainekset

400 g
porsaan ulkofileepihvejä
suolaa

Persikkasalsa

400 g
(3–4) persikkaa
1 - 2 kpl
varhaispunasipulia varsineen
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
punainen chili
1 kpl
ruukku korianteria
1 kpl
lime
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
ripaus sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota pihvit huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen grillaamista.

400 g
porsaan ulkofileepihvejä
2

Huuhtele persikat, poista kivet ja kuutioi persikat. Huuhtele ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna valkosipuli. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Hienonna korianteri ja purista limen mehu. Sekoita salsan ainekset kulhossa.

400 g
(3–4) persikkaa
1 - 2 kpl
varhaispunasipulia varsineen
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
punainen chili
1 kpl
ruukku korianteria
1 kpl
lime
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
ripaus sokeria
3

Paista pihvejä grillissä tai pannulla 2–3 minuuttia molemmilta puolilta, mausta suolalla. Tarjoa persikkasalsan kanssa.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.5.2022
|
Muokattu: 30.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

210

881

7,3 g

2,5 g

10,3 g

9,3 g

3,0 g

23,3 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl suolaa,

1 kpl ruukku korianteria,

ripaus sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli