Sekoita dipin ainekset keskenään. Siirrä jääkaappiin maustumaan.
Kuumenna grilli. Leikkaa makkarat noin 5 cm paloiksi. Huuhtele paprikat. Poista paprikoista kannat ja siemenet. Paloittele paprikat. Padron-paprikat voi grillata kokonaisina.
Pujota makkarat ja paprikat grillivartaisiin. Grillaa keskilämmöllä usein käännellen, kunnes makkarat ovat kuumia ja paahtuneet sopivasti.
Tarjoa makkaravartaiden kanssa sinappidippiä ja salaattia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
520
2176
50,5 g
6,8 g
9,3 g
9,3 g
1,8 g
8,3 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli