Ota broileri huoneenlämpöön. Laita vesi ja fondi kuumenemaan kattilaan.
Pese perunat ja puolita isoimmat. Pese, kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele muut kasvikset. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja kuutioi varsi. Hienonna sipuli ja viipaloi varret. Säästä vihreä osa koristeeksi. Poista retiisien naatit ja viipaloi retiisit.
Lisää kasvikset kiehuvaan liemeen. Keitä 10−15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
Kasvisten kypsyessä ruskista broileri öljyssä pannulla.
Sekoita sulatejuusto keittoon. Lisää broileri ja viimeistele sipulinvarsilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
390
1635
22,3 g
9,5 g
18,0 g
7,0 g
4,5 g
27,3 g
3,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli