Keitä munia vedessä 10 minuuttia. Jäähdytä ne kylmässä vedessä. Kuori ja kuutioi munat veitsellä tai munaleikkurilla.
Hienonna yrtit. Avaa säilykepurkit ja valuta enin neste pois. Murenna kalat haarukalla purkissa. Yhdistä kalat, munat, majoneesi ja yrtit sekä suola. Tarjoa varrasleivän tai uusien perunoiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
244
1020
17,7 g
2,5 g
0,7 g
0,3 g
—
20,7 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kotimaista-varrasleipäpaloja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli