Vatkaa maito, kivennäisvesi ja munat tasaiseksi seokseksi. Sulata voi tai margariini. Lisää jauhot ja rasva. Mausta suolalla. Anna taikinan turvota jääkaapissa ½–1 tuntia.
Kuumenna rasva muurinpohjapannulla. Paista letut kuumalla pannulla molemmin puolin.
Vispaa vaniljakastike vaahdoksi. Tarjoa letut vaniljakastikkeen ja marjojen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
337
1410
20,4 g
11,0 g
28,1 g
7,6 g
1,6 g
9,1 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
voita tai margariinia ,
marjoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli