Ota jäätelöt pehmenemään huoneenlämpöön 10 minuutiksi. Jos käytät pakastemansikoita, ota myös ne huoneenlämpöön.
Vuoraa kakkuvuoka (halkaisija 22 cm) leivinpaperilla. Murskaa keksit tehosekoittimessa tai painele ne pussissa kaulimella muruksi. Painele keksimurut kakkuvuoan pohjalle.
Viipaloi mansikat. Paloittele jäätelöt. Levitä mansikkajäätelö vuokaan, tasoita pinta. Levitä mansikat jäätelön päälle. Nostele pehmennyt vaniljajäätelö mansikoiden päälle, tasoita pinta. Peitä vuoka kelmulla tai alumiinifoliolla ja laita pakastimeen vähintään pariksi tunniksi.
Ota jäätelökakku huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Nosta kakku vuoasta tarjoilulautaselle. Koristele tuoreilla viipaloiduilla mansikoilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
306
1279
13,0 g
6,6 g
39,4 g
32,6 g
1,8 g
6,2 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli