Poista lohesta ruodot ja nahka. Paloittele lohi. Mittaa kattilaan kalaliemi ja lisää joukkoon kookosmaito, pilkottu inkivääri, raastetun limetin kuori sekä currytahna ja sokeri. Keitä 5 minuuttia.
Murenna liemeen nuudelit, lisää lohipalat, pavut ja hienonnettu chili. Keitä hiljalleen 3–4 minuuttia kunnes lohi ja nuudelit ovat kypsiä. Viimeistele keitto limetin mehulla ja hienonnetuilla yrteillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
364
1523
19,8 g
7,5 g
20,5 g
4,0 g
0,8 g
25,0 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala tuoretta inkivääriä,
2 rkl Punaista thai-currytahnaa,
Punaista chiliä,
Tuoreita yrttejä, esim, persilja, minttu.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli