Huuhtele katkaravut siivilässä haalealla vedellä niin, että ne hieman sulavat, tai sulata ne etukäteen jääkaapissa.
Keitä nuudelit pelkässä vedessä kypsäksi (älä mausta keitinvettä). Kaada nuudelit katkarapujen päälle siivilään.
Kuumenna rypsiöljy vokkipannussa. Lisää tuorekset ja paista kuumalla pannulla pari minuuttia. Lisää nuudelit ja katkaravut. Mausta nuudelipaketin mausteilla. Lisää pähkinät, soija ja hunaja. Paista sekoitellen pari minuuttia.
Lisää hienonnettu persilja tai korianteri. Mausta halutessasi seesaminsiemenöljyllä.
Vinkki: Valmiin kasvissekoituksen sijaan voit suikaloida wokkiin jääkaapista löytyviä kasviksia.
Vinkki: Valmiin kasvissekoituksen sijaan voit suikaloida wokkiin jääkaapista löytyviä kasviksia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
253
1062
10,8 g
1,5 g
31,5 g
6,0 g
2,8 g
6,3 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli