Vatkaa mehu, muna, sokeri, suola, jauhot ja rasva keskenään. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Kuumenna ohukaispannu ja paista ohukaiset vähässä rasvassa kohtalaisella lämmöllä kullanruskeiksi.
Pese omena ja lohko kuorineen. Paista lohkot rasvassa ja mausta sokerilla ja kanelilla.
Tarjoile lettujen ja omenalohkojen kanssa vaniljasokerilla maustettua kermarahkaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
8602
36008
630,8 g
414,0 g
210,4 g
195,6 g
1,0 g
490,1 g
13,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli