Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karpalo-tähtianisglögi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 dl
Vettä
2 kpl
Teepussia
5 dl
Karpalomehua
4 kpl
Tähtianista
1 kpl
Kanelitanko
1/2 dl
Ruokokidesokeria

Lisäksi

Manteleita ja rusinoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa. Hauduta teepusseja vedessä muutama minuutti. Poista teepussit ja lisää joukkoon karpalomehu, tähtianikset ja kanelitanko. Kiehauta, ota syrjään liedeltä ja peitä kannella.

Anna juoman maustua noin 20 minuuttia. Siivilöi ja kuumenna uudelleen sokerin kanssa. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. Tarjoa höyryävä juoma manteleiden ja rusinoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

87

364

0,8 g

18,3 g

17,8 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

5 dl Vettä,

Teepussia,

Tähtianista,

Kanelitanko,

Manteleita ja rusinoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli