Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta taikinalevyt leivinpaperin päälle pellille.
Sekoita sitruunanmehu ja sinappi ranskankermaan. Levitä tasaisesti levyjen päälle. Paista 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Halkaise kinkkuviipaleet pituussuunnassa.
Ota pelti pois uunista. Asettele kinkkuviipaleet levyjen päälle ja paista vielä 10 minuuttia.
Leikkaa hieman jäähtyneinä puoliksi ja puolikkaat kolmioiksi. Viimeistele rucolalla ja mustapippurilla.
Vinkki: Kokeile rucolan tilalla timjamia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
27
113
2,3 g
1,2 g
0,4 g
0,3 g
—
0,9 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g (1 pkt) voitaikinalevyjä,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli