Tee ensin hilloke. Kuori ja paloittele omena kattilaan. Lisää puolukat ja sokeri. Kuumenna hiljalleen, kunnes omena osittain soseutuu. Anna jäähtyä.
Vatkaa maito ja kananmuna tasaiseksi seokseksi ja mausta seos sokerilla.
Kastele pullaviipaleet muna-maitoseokseen ja paista ne rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Vaahdota kerma sähkövatkaimella ja mausta halutessasi sokerilla (1 tl). Tarjoa ritarit hillokkeen ja kermavaahtonokareen kanssa.
Hyvästi hävikki: Käytä köyhiin ritareihin ylijääneet pulla- tai leipäiviipaleet.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
185
772
11,5 g
7,0 g
15,8 g
15,8 g
1,0 g
3,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl pullaviipaleita,
Voita tai margariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli