Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja viipaloi porkkana.
Lado lihat, sipulit, porkkanat ja mausteet kerroksittain pataan. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja kaada pataan sen verran vettä, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
Kypsennä karjalanpaistia 225-asteisessa uunissa ilman kantta puoli tuntia. Peitä pata sitten kannella ja laske lämpötila 150 asteeseen. Anna hautua 2–3 tuntia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
140
586
3,3 g
1,3 g
1,2 g
0,8 g
0,7 g
25,7 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl Laakerinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli