Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista makkarapalat kasarissa. Siirrä syrjään odottamaan.
Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulit. Sekoita joukkoon makkarat ja mausteseos. Lisää pavut kastikkeineen, vesi, tomaattisose ja basilika. Keitä muutama minuutti.
Lisää joukkoon pilkotut herkkukurkut. Koristele persiljalla. Tarjoile kastike riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
304
1274
23,3 g
8,0 g
11,0 g
1,8 g
1,3 g
12,5 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 rkl Texmex-mausteseosta,
2 dl Vettä,
2 rkl Tomaattisosetta,
1 tl Basilikaa,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli