Rakenna talven juhlapäivien ruoka helposti blinien ympärille. Oikaise kätevillä pakasteblineillä, jotka paistetaan voissa ihanan rapeiksi. Panosta herkullisiin täytteisiin; ruokailijat ilahtuvat päästessään maistelemaan eri makuja.
Ranskankermaan ja majoneesiin sekoitettava katkaraputäyte saa makua punasipulista, tillistä ja sitruunanmehusta.
Kokeile kasvisvaihtoehdoksi punajuuren ja fetajuuston herkullista yhdistelmää. Sekoita täyte smetanaan ja mausta timjamilla ja hunajalla. Viimeistele blinit pinjansiemenillä, jotka tuovat mukavaa rousketta suupaloihin.
Sekoita herkullinen lihatäyte poron kylmäsavupaistista, savuporo-tuorejuustosta ja smetanasta. Viimeistele tuoreella persiljalla.
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.