Pese ja kuori perunat sekä porkkanat. Pilko perunat ja viipaloi porkkanat. Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa noin 2 cm:n paloiksi.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se öljyssä kattilassa. Lisää broilerisuikaleet, currytahna ja ketsuppi. Paista suikaleisiin kaunis väri.
Lisää vesi, kookosmaito ja pippurit sekä perunat ja porkkanat kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
Lisää lopuksi varsiparsakaalit ja keitä noin 5 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
502
2099
35,0 g
21,0 g
21,5 g
8,8 g
4,0 g
23,3 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli