Pese, kuori ja leikkaa perunat noin 2 cm x 2 cm kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Halkaise ja hienonna chili (poista halutessasi siemenet). Kuumenna öljy tilavassa kasarissa. Lisää currytahna, sokeri ja kuutioidut perunat. Kääntele perunoita ja lisää hetken kuluttua sipulit ja chili. Kuullota miedolla lämmöllä muutama minuutti sekoitellen.
Lisää vesi ja murenna joukkoon kasvisliemikuutio. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes perunat ovat lähes kypsiä (noin 15 minuuttia).
Kuutioi kala. Huuhtele pinaatti.
Kaada kasariin kookoskerma. Kuumenna kiehuvaksi. Kääntele joukkoon pinaatti ja paloiteltu kala. Keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes kala on kypsää. Mausta kalakastikkeella ja limenmehulla.
Vinkki: Käytä mateen sijaan jotain muuta vaaleaa kalaa. Voit valmistaa curryn kasvisversion tofusta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
371
1554
20,5 g
10,5 g
24,8 g
4,8 g
2,0 g
20,5 g
3,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli