Kuori ja lohko juurekset. Siirrä ne leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta päälle öljy ja lisää suola. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla kypsiksi, 40–45 minuuttia. Mausta kasvikset hunajalla ja seesaminsiemenillä. Yhdistä appelsiinivinegretin ainekset. Huuhtele salaatti ja revi se vadille. Lisää lämpimät paahdetut juurekset ja valuta päälle appelsiinivinegrettiä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
295
1236
21,0 g
2,3 g
21,0 g
17,5 g
7,0 g
2,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 tl Suolaa,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Jää- tai roomansalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli