Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Suolaiset kesäkurpitsavohvelit

Äitienpäiväbrunssi kotona: herkulliset reseptit äidin hemmotteluun

Anna äidille lahjaksi yhteistä aikaa ja hyvää ruokaa – järjestä äitienpäiväbrunssi! Kata pöytään äidin suosikkiherkkuja ja yllätä brunssin päätteeksi ihanalla äitienpäiväkakulla.

Pehmoiset sämpylät tai kukkafocaccia maistuvat brunssipöydässä

Tuore leipä herättelee brunssitunnelmaan. Leivo äidille pehmoisia jogurtti-pähkinäsämpylöitä tai koristele focaccia äitienpäivään sopivin kukkasin.

Tarjoa brunssin pääruokana vohveleita tai piirakkaa

Äitienpäivän brunssin suolaisena ruokana maistuvat kesäkurpitsavohvelit, joissa keväistä kasvista löytyy niin taikinasta kuin täytteestä. Toinen toukokuuhun sopiva suolainen herkku on limen maustama lohi-parsapiirakka.

Raikkaissa brunssisalaateissa maistuu kevät

Suolaisen pääruoan rinnalla maistuu raikas salaatti. Tee kotoisa maalaissalaatti isoäidin ohjeella tai kokeile pensaspavuista, parsakaalista ja rucolasta sekoitettua vihersalaattia, jota maustavat parmesaani ja pinjansiemenet.

Marjaisa smoothie tai mangolassi täydentää brunssimenun

Suolaisten tarjottavien ja salaatin rinnalla äitienpäivän brunssilla maistuu raikas smoothie, jonka voi surauttaa äidin suosikkimarjoista tai vaihteen vuoksi makeasta mangosta.

Kakku kruunaa äitienpäivän brunssin

Mitä olisikaan äitienpäivä ilman ihanaa kakkua? Tee siis myös brunssin jälkiruoaksi kakku äidin makuun. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kanelilta ja kandisokerilta maistuva keksijuustokakku tai gluteeniton mansikkakääretorttu.

Lisää ideoita äitienpäivään