Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mangolassi

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista mehukkaan makeasta mangosta ja raikkaasta jogurtista helppo samettinen jälkiruoka- tai välipalajuoma.

Ainekset

400 g
(1 kpl) mangoa TAI 2,5 dl (½ prk) mangososetta TAI 225 g (1 tlk) mangoviipaleita
4 dl
maustamatonta jogurttia 2,3 %
1 - 1 1/2 dl
kevytmaitoa
1 rkl
sitruunanmehua
(ripaus kardemummaa)

Lisäksi

jääpaloja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele mango ja leikkaa hedelmäliha irti litteän kiven molemmin puolin. Kuori mango veitsellä ja leikkaa kuutioiksi.

400 g
(1 kpl) mangoa TAI 2,5 dl (½ prk) mangososetta TAI 225 g (1 tlk) mangoviipaleita
2

Soseuta kaikki ainekset kuohkeaksi juomaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää maitoa tarvittaessa. Kaada juoma laseihin. Halutessasi jäähdytä ennen tarjoamista tai lisää jääpala jokaiseen lasiin.

4 dl
maustamatonta jogurttia 2,3 %
1 - 1 1/2 dl
kevytmaitoa
1 rkl
sitruunanmehua
(ripaus kardemummaa)
jääpaloja

Vinkki: Juomasta riittää jälkiruoaksi neljälle tai välipalaksi kahdelle.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 22.1.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

138

579

3,5 g

2,0 g

20,5 g

14,5 g

1,5 g

5,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(ripaus kardemummaa),

jääpaloja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli