Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kultaseppä kassojen vieressä

Teksti:
Heidi Hänninen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.3.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Kouvolalainen kultaseppä Paavo Skyttä on tyytyväinen liikkeensä sijaintiin Prisman kassojen kupeessa. Vaikka asiakaskunta on vakiintunut, saavat hyvässä paikassa sijaitsevat näyteikkunat ihmiset myös heräteostoksille.

"Olemme toimineet Prisma Kouvolan yhteydessä vuodesta 1996. Nykyisiin liiketiloihin muutimme vuonna 2012, kun Prismaa laajennettiin. Meillä on 60 neliön liikehuoneisto, jossa on toimiva työhuone ja iso näyteikkuna. Näyteikkunamme sijaitsee Prisman kassojen vieressä eli parempaa paikkaa emme voisi toivoa.

Asiakaskuntamme on vakiintunut, mutta näyteikkunat ja sijainti tuovat uusia asiakkaita. Juuri äsken pieni tyttö ja isä kävivät ostamassa äidille näyteikkunasta helmikorun.

Liikkeemme on toiminut Kouvolassa vuodesta 1945. Tällä hetkellä meillä on kolme kultaseppää, jotka toteuttavat asiakkaiden tilaustöitä. Minä ja veljeni olemme lähellä eläkeikää, mutta kultaseppäpoikani jatkaa todennäköisesti toimintaamme."

Ajankellon kultaseppä Paavo Skyttä

Etsitkö vapaata liikehuoneistoa?

S-ryhmä tarjoaa liiketiloja erityyppisille ja -kokoisille yrityksille. Vapaat tilat löydät osoitteesta www.s-kanava.fi.

Kokeilin digiä! Juttusarjassa omistajat testaavat S-ryhmän digipalveluita ja kertovat mielipiteensä.