Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Geisha ja muut suosikkisuklaat kakuissa – nämä herkut ilahduttavat äitiä!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.4.2024
|
Muokattu: 19.4.2024
Leivo äitienpäiväksi karkkikakku, jossa maistuu tuttu suklaa. Valitse kakkuun äidin suosikkimaku, joka näkyy myös kakun koristelussa.

Pätkiskakku

Pätkiskakussa vuorottelevat pehmeä kakkupohja ja minttusuklaan makuinen mousse. Saat nakukakusta näyttävän, kun koristelet sen suklaavalumin ja kasaat päälle reilusti tuoreita marjoja, hedelmiä ja Pätkis-karkkeja.

Daim-juustokakku

Tämän juustokakun täytteeseen ja päälle rouhitaan Daim-suklaata. Suklaakekseistä tehty pohja on hyvä pari täyteläiselle, suklaisia mantelikrokanttipaloja sisältävälle täytteelle. Kakku valmistuu nopeasti, mutta varaa sen hyytymiseen useampi tunti. Kätevintä on tehdä kakku jo päivä etukäteen jääkaappiin odottamaan.

Geisha-juustokakku

Hasselpähkinää sisältävä Geisha-suklaa sekä maustaa että hyydyttää tämän helpon juustokakun. Täyteläinen, tuorejuustoa ja mascarponejuustoa sisältävä kakku saa näyttävän koristelun syötävistä kukista, vadelmista ja rouhitusta suklaasta.

Helppo Kinderkakku

Kinder-suklaa on etenkin pääsiäisen herkku, mutta se sopii mainiosti myös äitienpäiväkakun mauksi. Helpossa kakussa maistuvat suklaajuustokakku- ja valkosuklaajuustokakkukerrokset. Kakku viimeistellään tietenkin Kinder-suklaamunilla ja -patukoilla.

Lisää ideoita äitienpäivään