Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo kinderkakku

timer-iconUseita tunteja  (josta 45 min aktiivista)
Fork and knife
12 Palaa
Fork and knife
12 Palaa
Leivo helppo Kinder-suklaakakku pääsiäiseksi. Suussasulava suklaakakku yhdistää kaksi suosittua juustokakkua: alemmassa kerroksessa maistuu suklaajuustokakku ja ylemmässä valkosuklaakakku.

Ainekset

Pohja

150 g
digestive- tai kaurakeksejä
75 g
margariinia tai voita

Tumma suklaatäyte

2 dl
vispikermaa
1/2 dl
sokeria
200 g
tummaa suklaata
200 g
(1 rs) vaniljatuorejuustoa

Valkosuklaatäyte

200 g
valkosuklaata
200 g
(1 rs) vaniljatuorejuustoa

Koristelu

1 kpl
suklaamuna (Kinder)
1 kpl
suklaapatukka (Kinder)
10 kpl
pientä suklaamakeista (Kinder)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pingota irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Murskaa keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella. Sulata rasva ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Painele seos vuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

150 g
digestive- tai kaurakeksejä
75 g
margariinia tai voita
2

Vatkaa vispikermaa kulhossa. Kun vaahto alkaa muodostua, lisää sokeri. Vatkaa napakaksi vaahdoksi. Paloittele tumma suklaa mikronkestävään kulhoon. Sulata suklaa mikrossa miedolla teholla välillä sekoitellen. Laita tuorejuusto kulhoon ja sekoita sula suklaa joukkoon. Nostele puolet kermavaahdosta suklaaseokseen, säästä puolet valkosuklaatäytteeseen. Kääntele tasaiseksi, mutta älä sekoita liikaa, ettei vaahto laske. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle. Tasoita pinta ja laita jääkaappiin.

2 dl
vispikermaa
1/2 dl
sokeria
200 g
tummaa suklaata
200 g
(1 rs) vaniljatuorejuustoa
3

Paloittele valkosuklaa puhtaaseen mikronkestävään kulhoon ja sulata mikrossa miedolla teholla välillä sekoitellen. Laita tuorejuusto kulhoon ja sekoita sula valkosuklaa joukkoon. Nostele loppu kermavaahto suklaaseokseen ja kääntele sekaisin. Levitä seos vuokaan suklaatäytteen päälle. Tasoita pinta, peitä vuoka kelmulla ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään pariksi tunniksi.

200 g
valkosuklaata
200 g
(1 rs) vaniljatuorejuustoa
4

Tarkista, että täytteet ovat jähmettyneet, ennen kuin poistat vuoan reunan. Pyöräytä tarvittaessa reunan ja kakun välissä ohutta lastaa, niin reuna irtoaa siististi. Siirrä kakku tarjoiluvadille ja koristele murustetulla suklaamunalla, -patukalla ja makeisilla.

1 kpl
suklaamuna (Kinder)
1 kpl
suklaapatukka (Kinder)
10 kpl
pientä suklaamakeista (Kinder)
Miltä maistui?(21 arviota)
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 26.2.2022
|
Muokattu: 21.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

497

2078

36,9 g

19,7 g

35,2 g

29,6 g

2,1 g

5,4 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

10 kpl pientä suklaamakeista (Kinder).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli