Koverra kaalin kova kanta pois veitsellä. Keitä kaali isossa kattilassa suolalla maustetussa vedessä viitisentoista minuuttia. Irrota lehtiä sitä mukaan kun ne kypsyvät
Valuta lehdet ja ohenna lehtiruodit. Hienonna lehtiruodit ja pienemmät sisälehdet täytteeseen. Keitä rikotut ohrasuurimot kaalin keitinliemessä 20 minuuttia ja valuta.
Valmista täyte. Sekoita jauheliha, ohrasuurimot, kananmuna, hienonnettu sipuli ja muut aineet.
Levitä kaalinlehdet työlaudalle ja pane jokaiselle pari ruokalusikallista täytettä.
Kääri lehdet paketiksi.
Lado kääryleet voideltuun uunivuokaan vieri viereen saumakohta alaspäin. Valuta valeluliemi päälle. Laita pinnalle voinokareita. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 2 tuntia. Valele muutaman kerran liemellä paiston aikana.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.