Laita gnocchit, pastakastike ja vesi öljyttyyn uunivuokaan (noin 26 x 20 cm). Hienonna basilika, lisää vuokaan ja sekoita. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Peitä kastike tomaattiviipaleilla ja revi pinnalle mozzarellaa.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes mozzarella on saanut kauniin paistovärin. Viimeistele annos basilikalla ja pippurilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
514
2154
13,3 g
5,0 g
68,8 g
8,5 g
15,0 g
21,8 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli