Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut ananasvartaat ja hunaja-jogurttikastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Grillaa tuoretta ananasta ja sekoita ananasvartaille kastike turkkilaisesta jogurtista ja limettimehusta. Helppo ja herkullinen kesäherkku!

Ainekset

1 kpl
Ananas
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Limetin kuori

Hunaja-jogurttikastike

2 1/2 dl
Turkkilaista jogurttia
1/2 dl
Hunajaa
1 1/2 rkl
Limetinmehua

Lisäksi

Varrastikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota puisia varrastikkuja vedessä puolisen tuntia. Kuori ja paloittele ananas suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Sekoita sokerin joukkoon raastettu limetin kuori. Valmista kastike. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja limettimehu. Anna maustua kylmässä tarjoiluun saakka.

Työnnä vartaat ananaspaloihin ja grillaa keskilämmöllä muutama minuutti jokaiselta sivulta. Nosta tarjoiluvadille ja ripottele kuumien ananasten päälle limettisokeria ja tarjoa kastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

814

3409

22,0 g

14,0 g

137,0 g

137,0 g

6,0 g

10,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limetin kuori,

Varrastikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli