Liota puisia varrastikkuja vedessä puolisen tuntia. Kuori ja paloittele ananas suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Sekoita sokerin joukkoon raastettu limetin kuori. Valmista kastike. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja limettimehu. Anna maustua kylmässä tarjoiluun saakka.
Työnnä vartaat ananaspaloihin ja grillaa keskilämmöllä muutama minuutti jokaiselta sivulta. Nosta tarjoiluvadille ja ripottele kuumien ananasten päälle limettisokeria ja tarjoa kastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
814
3409
22,0 g
14,0 g
137,0 g
137,0 g
6,0 g
10,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin kuori,
Varrastikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli