Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen nakkiuunimunakas

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kiireisen arjen pelastus on muutamasta aineksesta syntyvä uunimunakas. Kuohkea nakkimunakas saa makua juustokermasta ja värikkäistä kasviksista.

Ainekset

280 g
(1 pkt) kuorettomia nakkeja
70 g
(1 ps) babypinaattia
1 kpl
pieni paprika
8 kpl
kananmunaa
250 ml
(1 prk) juustolla maustettua ruokakermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~9
57
/yht. 5 tuotetta
(hinta Prismassa 28.12.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Pilko nakit. Huuhtele pinaatit. Huuhtele paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika renkaiksi.

280 g
(1 pkt) kuorettomia nakkeja
70 g
(1 ps) babypinaattia
1 kpl
pieni paprika
2

Riko munat kulhoon. Vatkaa kerma joukkoon.

8 kpl
kananmunaa
250 ml
(1 prk) juustolla maustettua ruokakermaa
3

Vuoraa uunivuoka (20 x 26 cm) leivinpaperilla. Levitä pinaatti ja nakit vuoakaan. Kaada munaseos päälle. Asettele paprikarenkaat pinnalle.

4

Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja saanut väriä.

Hyvästi hävikki: Lisää munakkaaseen ylijääneet keitetyt perunat tai makaronit.

Miltä maistui?(11 arviota)
Resepti:
Oona, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 3.12.2021
|
Muokattu: 7.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

381

1597

29,3 g

12,3 g

4,8 g

4,5 g

0,8 g

24,8 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli