Anna liivatelehtien liota kylmässä vedessä 5 minuuttia. Paloittele patukat ja siirrä kattilaan kerman kanssa. Kuumenna hiljalleen välillä puulastalla sekoitellen, kunnes patukat sulavat.
Lisää kuiviksi puristetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon maito. Kaada tarjoiluastioihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.
Anna vadelmien sulaa jääkaapissa. Lusikoi vadelmat hyytyneen pannacotan pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
256
1071
20,3 g
13,8 g
16,8 g
16,8 g
—
2,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 kpl liivatelehteä,
kotimaisia vadelmia (pakaste).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli