Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sillitartar

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tee herkullinen, omenalla raikastettu sillitartar vain muutamasta aineksesta. Smetanainen sillikaviaari maistuu yhtä hyvin jouluna saaristolaisleivän kanssa kuin juhannuksena uusien perunoiden kera.

Ainekset

150 g
(1 pkt) sillifileetä (esim. matjessilli)
1 kpl
(pieni) omena
1 kpl
(pieni) punasipuli
120 g
(1 prk) smetanaa
1 kpl
(ruukku) tilliä
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele, kuivaa ja kuutioi sillifileet. Pese, kuori ja kuutioi omena. Kuori ja kuutioi punasipuli. Sekoita sillit, omena ja punasipuli smetanan joukkoon.

150 g
(1 pkt) sillifileetä (esim. matjessilli)
1 kpl
(pieni) omena
1 kpl
(pieni) punasipuli
120 g
(1 prk) smetanaa
2

Hienonna tilli. Sekoita se ja mustapippuri sillitartariin. Tarjoa sillitartar saaristolaisleivän tai uusien perunoiden kanssa.

1 kpl
(ruukku) tilliä
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Pia Arnould
Julkaistu: 16.6.2006
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

148

621

11,2 g

6,2 g

7,8 g

7,7 g

0,8 g

3,7 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli