Valmista perunamuusi veteen pakkauksen ohjeen mukaan. Anna muusin jäähtyä.
Kuori porkkana ja raasta se raastimen hienolla terällä. Sekoita porkkanaraaste, kinkku, munat ja vehnäjauhot muusiin. Mausta pippurilla.
Sulata nokare margariinia lettupannun koloissa. Painele taikina paksuhkoiksi letuiksi pannulle. Paista letut keskilämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
Tarjoa perunalettujen kanssa puolukkasurvosta tai sinapilla ja basilika- tai persiljasilpulla maustettua jogurttikastiketta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
349
1463
18,8 g
6,0 g
20,5 g
1,8 g
1,5 g
23,3 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
margariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli