Keitä tortellonit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada voideltuun uunivuokaan.
Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä pinaatti, rahka ja maito. Sekoita joukkoon murskattu valkosipuli, juustoraaste, öljy, suola ja pippuri. Kaada tortelloneille ja sekoita.
Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Viimeistele halutessasi basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
467
1956
21,3 g
8,3 g
40,0 g
4,8 g
2,5 g
27,0 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli