Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut ribsit ja ananassalsa

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Grillatut ribsit sopivat kavereiden kanssa syötäviksi. Tarjoa tulisen mausteiset grilliribsit raikkaan ananassalsan kanssa.

Ainekset

500 g
(2 pkt) ribsejä (Amarillo Rockefeller Hot Ribs)
2 rkl
vaaleita seesaminsiemeniä

Ananassalsa

1 kpl
(pieni) ananas
1 kpl
suippopaprika
1 kpl
varhaissipuli varsineen
1 kpl
lime
1/2
ruukkua korianteria
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista salsa. Kuori ananas, poista puumainen keskusta ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Huuhtele paprika, sipuli ja lime. Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi paprika. Hienonna sipuli ja korianteri. Halkaise lime ja purista mehu. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään.

1 kpl
(pieni) ananas
1 kpl
suippopaprika
1 kpl
varhaissipuli varsineen
1 kpl
lime
1/2
ruukkua korianteria
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna
2

Valele ribsit pakkauksen marinadikastikkeella ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Grillaa noin 10 minuuttia epäsuoralla lämmöllä tai paista 200-asteisessa uunissa grillivastuksen alla noin 20 minuuttia. Tarjoa ribsit ananassalsan kanssa.

500 g
(2 pkt) ribsejä (Amarillo Rockefeller Hot Ribs)
2 rkl
vaaleita seesaminsiemeniä

Vinkki: Tarjoa ribsien ja ananassalsan kanssa Amarillon maustettuja maisseja.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 4.4.2022
|
Muokattu: 30.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.